Bonaire is natuurlijk HET eiland voor duiken, snorkelen, wind en kitesurfen, mountain biken en tal van andere buiten activiteiten maar je kunt natuurlijk ook gewoon uitrusten in het heerlijke tropische klimaat.

Maar Bonaire biedt ook mogelijkheden voor tal van andere outdoor activiteiten zoals zeilen, kajakken, diepzeevissen, paardrijden en fietsen etc. en het is een paradijs voor vogelaars.

Zoek je echter meer het spirituele dan kun je op Bonaire ook op veel plaatsen yoga lessen volgen.

En hou je van lekker eten dan zul je merken dat Bonaire zichzelf op de kaart heeft gezet met een grote verscheidenheid aan restaurants, van lokale gerechten tot haute cuisine met internationale topchefs.

Er zijn verschillende grote supermarkten in elke prijsklasse voor uw dagelijkse boodschappen. De lokale munteenheid is de Amerikaanse dollar en de lokale banken bieden ATM service en on-line bankieren.

Bonaire is een bijzondere gemeente van Nederland, Nederlands is de officiële taal en Papiamentu is de locale taal van de Bonairianen. De meeste Bonairianen spreken vier of vijf talen en Engels wordt door iedereen begrepen.

We wensen je “Bon Bini na Boneiru” of Welkom op Bonaire..